Region

Svet

Akademija debelih: Divna Karleuša se požalila da joj je zet neviđeni švaleraj (Video)

Na Pinkovoj “Akademiji Debelih” Divna Karleuša se u razgovoru sa Zoricom Marković  požalila na zeta Duška Tošića i tiho prokomentarisala da je “Duško, švaleraj neviđeni”! Zorica je Divnu pozvala u toku večeri da joj kaže šta joj je izvesni vidovnjak rekao o budućnosti njene ćerke i nje same. Zorica joj je rekla da će oni otići za Ameriku i da će tamo upoznati bogatog i poznatog Amerikanca kome će roditi ćerku. Divna je upitala “Jelena?”. Zatim je prokomentarisala: – Duško, pa to je to. Zato ga ni ne interesuje, ćuti i krije na sve strane.

Akademija debelih: Divna Karleuša se požalila da joj je zet neviđeni švaleraj (Video)



Zorica je zatim prokomentarisala da može da se desi da to bude jedini razlog da se oni razvedu. Zatim je Zorica dodala da je vidovnjak nepogrešiv i da je ona morala to da joj kaže. Divna se složila da je Zorica trebalo to da joj kaže. Tiho je prokomentarisala i da “je Duško, švaleraj neviđeni.” Rekla je i da je ćerka njoj živa i zdrava, i da joj se ovaj deo o bogatom Amerikancu naročito dopada.
Na dan izbacivanja se takođe dogodila i kraća svađa između Zorice Marković i Lepog Bore. Zorica je čula od ukućana da ju je Bora nazvao majmunom koji je došao na Akademiju da pravi šou. Pošto je Zorica to saznala, okomila se na Boru, koji je pokušavao da joj objasni da nije mislio tako i da je nikada ne bi uvredio. On se kleo da nikada nije imao nijednu ružnu reč da kaže za Zoricu i da ju je uvek podržavao u karijeri. Ona mu je samo odgovorila da ga je uvek spominjala u najboljem svetlu pred svima, što mu je izuzetno pomoglo u karijeri. Završila je sa time da ju je razočarao kao retko ko, i da za nju više ne postoji Lepi Bora na planeti Zemlji.

Mrvica i Tatjana su posle čitavog dana izbegavanja obavili očekivani razgovor o tome što je Mrvica tračario sa ostalima o Tanji. Tanja je to saznanje podnela izuzetno teško. Potresla se i odbijala je da razgovara sa bilo kime na Akademiji. Njih dvoje su razgovarali u prostoriji za preglede lekara. Prilikom razgovora nisu došli do rešenja problema u kom su se našli, ali su rekli jedno drugom sve što im je bilo u mislima. Tanja je podsetila Mrvicu na to kako bi on reagovao kada bi neko o njegovoj ćerki govorio tako pred celom državom. Mrvica je samo slegao ramenima i pravdao se kako nije bilo baš tako.

Za to vreme Jovan i Aleksandra su se zabavljali na treningu. Moguće Jovanove simpatije prema Aleksandri su delovale sve realnije. Jovan je nacrtao tetovažu na Aleksandrinoj levoj ruci. Ona je isprva pomislila da je u pitanju tetovaža zmije, ali su drugi ukućani jasno videli slovo J, početno slovo imena Jovan.



Divna i Miloš su raspravljali o Divninom i Zoričinom tračarenju od pre neki dan. Divna se pravdala time da svi na Akademiji tračare, bez izuzetaka. Miloš se složio sa time da je to sasvim normalno i dodao da svako ima pravo na mišljenje.

Ono što je najbitnije za Akademiju debelih jeste to da je iz daljeg takmičenja izbačen Lepi Bora, a na njegovo mesto je ušao Toma Panters.



Izvor: Telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>