Region

Svet

Draganina mama: Nemanja me je razočarao

Nemanja i Milena su ponovo počeli da ogovaraju Nemanjinu bivšu devojku Draganu Milošević. Iako Dragana te ružne reči nije čula, sve je to gledala Draganina mama Darinka Milošević, koju su ove uvrede i te kako povredile i razočarale.

Draganina mama: Nemanja me je razočarao



"Nije mi dobro od Nemanje i njegovog ponašanja. Dve godine nam je ulazio u kuću i od njega takve reči nisam očekivala. Možda tim rečima želi da poraste u očima publike, da izazove neke pozitivne reakcije, ali ima drugih načina. Nemanja je bio lepo prihvaćen u našoj kući, sve najbolje smo o njemu mislili, nikada ružnu reč nismo rekli, a on tako da govori. Trebalo bi da ga bude sramota! Kaže da mu
se Dragana smeška, pa naravno kada je smešan i biće mu sve jasno kada izađe napolje", izjavila je Draganina mama Darinka.


"Mislim da je Nemanja revoltiran reakcijama publike koje su izazvali on i njegova devojka, videli su na pijaci, pa sada želi da izazove pozitivne komentare preko Draganinog imena. Nije mi jasno zašto sve to radi kada je naša porodica sa njim uvek imala korektne i normalne odnose. Nema potrebe da vređa Draganu jer ne traje „Farma“ zauvek. Trebalo bi da izađe i da pogleda sutra Draganu u oči", priča šokirana Draganina mama.




Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>