Region

Svet

Promo cene ulaznica za Exit do ponedeljka!

Četvorodnevne ulaznice za “Egzit” festival, koji se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, biće dostupne po promotivnoj ceni od 6.990 dinara do ponedeljka, 9. jula, a od utorka cena ulaznice za četiri dana iznosiće 10.990 dinara, najavili su danas organizatori.

Promo cene ulaznica za Exit do ponedeljka!



Ponedeljak, 9. jul, biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa popustom za studente i srednjoškolce, po ceni od 5.490 dinara za komplet ulaznica. Zamena vaučera za narukvice obavljaće se na istoj lokaciji kao i prošle godine – u Preradovičevoj ulici u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu, a počinje 10. jula. Dnevne ulaznice za festival dostupne su po ceni od 3.290 dinara za četvrtak, petak i nedelju, odnosno 3.490 dinara za subotu. Ove cene važiće sve do početka festivala 12. jula, kada će poskupeti i moći će da se kupe isključivo na ulazima.

Prodaja ulaznica putem sajta www.gigstix.com završava se sutra u ponoć, a četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za festival biće i dalje dostupne na svim zvaničnim prodajnim mestima festivala.
Ulaznice po promotivnoj ceni od 6.990 dinara su u Novom Sadu dostupne u prodavnici “Gigs Tix”, knjižari “Bulevar Books” i knjižari “Serendipiti”, a u Beogradu mogu da se kupe u Tržnom centru “Ušće”, na blagajni Doma omladine, u Bilet centru, kao i na blagajni Kombank arene. Dostupne su i u filijalama Erste banke i u Corner šop-ovima u celoj Srbiji. Ulaznice za studente i srednjoškolce po ceni od 5.490 dinara moći će još u ponedeljak da se kupe u TC “Ušće” u Beogradu i prodavnici “Gigs Tix” u Novom Sadu.

Pošto je “Exit” mesto okupljanja mladih iz celog sveta, organizatori i ove godine očekuju posetu iz više od 60 zemalja sa svih kontinenata. Osim posetilaca iz SAD i Kanade, u Novi Sad dolaze gosti iz Australije, Holandije, Brazila, Argentine, Meksika, Ekvadora… Od pre pet godina na “Exit” dolaze i ljubitelji dobre zabave iz Južnoafričke Republike, a ove godine su ulaznice kupili i stanovnici Zimbabvea. Da Azija ne bi zaostajala, očekuju se turisti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Jordana, Libana, Kine, Japana i Singapura. Pored već skoro pa domaće publike iz Velike Britanije, ove godine beleži se porast broja prodatih ulaznica u Rusiji, Grčkoj i Ukrajini, što nije čudno kad se uzme u obzir da je “Exit” od ove godine počeo intenzivno da se promoviše u ovim zemljama.

Na listi učesnika ovogodišnjeg novosadskog muzičkog festivala su “Guns N’ Roses”, “Duran Duran”, “New Order”, Erka Badu, “Plan B”, “Gossip”, “Wolfmother”, Mis Kitn, “Partibrejkers” i drugi.

Autor: S.P.
izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>