Region

Svet

Region

Katarina Radivojević napravila scenu u teretani?!

Ni holivudske zvezde ne zahtevaju tretman koji izgleda očekuje Katarina Radivojević, koja, kako nezvanično saznajemo, kada ne dobije ono što želi, viče na sav glas, a upravo to je uradila nedavno u jednoj teretani na Vračaru kada joj je zasmetala klima.

 Katarina Radivojević napravila scenu u teretani?!



Naime, Radivojevićeva je prasnula na zaposlene u fitnes centru zbog preniske temperature, a u Katarininom društvu bila je i njena kuma Ana Stanić.

"Prošle nedelje u teretani na Vračaru Katarina Radivojević je doslovno urlala na zaposlene zbog temperature koja joj nije odgovarala. U toku treninga odjednom je počela da viče: „Vi niste normalni, zbog vas i vaše klime me uvek posle treninga boli glava! Sve vreme sam prehlađena i pijem antibiotike! Vi niste normalni!!! Ugasite više tu klimu!“ I Ana Stanić je bila sa njom, ali njoj nije smetala klima, niti je pravila nedolične scene" - ispričao je izvor za Alo.

Potvrdu ove priče pokušali smo da dobijemo od same Katarine, ali budući da je u subotu otputovala u Ameriku, nismo mogli da dođemo do njenog komentara, kao ni do izjave zaposlenih u teretani, dok je njena kuma Ana Stanić demantovala celu priču.

"Meni su istekli termini u fitnes centru pre dve nedelje, tako da nisam mogla da budem sa Katarinom tamo" - izjavila je Stanćeva.

Izvor: Alo
Foto: Alo

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>