Ostalo

Sme�no

Muškarac koji je rodio troje dece razvodi se od supruge

Tomas Biti, poznatiji kao prvi muškarac koji je rodio dete, obznanio je da se podvrgnuo konačnom tretmanu promene pola, uklanjanju materice, ali i da se nakon devet godina braka razvodi od žene kojoj je rodio troje dece.

Muškarac koji je rodio troje dece razvodi se od supruge



Nensi još uvek nije videla novog mene. Poput svih parova i mi imamo svoje uspone i padove, a trenutno prolazimo kroz težak period. Ne živimo više zajedno, priznao je Biti u intervjuu za TV kuću CBS.

Biti je rođen kao žena, ali je oduvek znao da želi da bude muškarac. Kada je bio u 20-im počeo je da uzima injekcije testosterona, a 2002. godine se podvrgnuo mastektomiji i zakonski postao muškarac. Ipak, odlučio je da zadrži ženske reproduktivne organe kako bi mogao da ima decu sa ženom kojoj je zbog bolesti uklonjena materica, prenosi Smedia.

Iako im je dolazak deteta na svet doneo veliku radost, par je bio pod velikim stresom zbog osuda javnosti.

"Pretili su nam smrću. Govorili mi da sam nakaza. Dobijali smo užasne poruke preko Fejsbuka i imejla. U slučaj se morao uključiti FBI, jer je svet prepun ludih ljudi"  - kazao je Biti.

Teret osuda javnosti je posebno teško pao Tomasu. Ljudi su ih optuživali da sve to rade kako bi zaradili novac, ali on je takve navode oštro opovrgnuo kazavši da jesu zaradili, ali da su puno više potrošili.

Par je prvo dete dobio 2007. godine, a vrlo brzo Tomas je rodio i drugo dvoje dece. Kako bi zatrudneo nije uzimao muške polne hormone.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>