Region

Svet

VIP Survivor: Ava otkrila da je zaljubljena, Neven pobedjuje u borbi (Foto)

Kristina stiže na Ostrvo odbačenih, u grad Bambusa gde će rešavati zagonetke kako bi se domogla Tajnog imuniteta. Iako ima poteškoća u obavljanju zadatka, kreatorka uspešno prolazi prvu prepreku.

VIP Survivor: Ava otkrila da je zaljubljena, Neven pobedjuje u borbi (Foto)





To joj daje vetar u leđa, pa izjavljuje: „Nekako bih baš volela da ga nađem. Možda sam čak malo i glupa, ali sad bih baš volela da potvrdim da možda čak i nisam“. Njen polet ne traje dugo, jer zbog nedostatka koncentracije, gladi i svraba po telu, ubrzo odustaje od daljeg traženja. Kristina kreće u susret Jeleni koja je u svom kampu rezervisano dočekuje, rečima: „Znala sam da si ti“. U jednom od monologa, Jelena objašnjava Kristini razloge zbog kojih se  u Matambu osećala loše i kaže da joj je na novom ostrvu fenomenalno. Takođe, odbija da prihvati ulogu nekoga ko širi negativnu energiju i naglašava da će uskoro svi shvatiti ko je negativac u Matambu, aludirajući na Miju.



Radovan misli da se nije dobro pokazao u dosadašnjim borbama i to ga veoma frustrira. Neven i Maja Lena se slažu u oceni da se suparničko pleme ponaša divljački, a stilista ide korak dalje, pa Boruku poredi sa Varvarima. Pred spavanje, Neven zbija šale i kaže da će Matambo biti moralni pobednik sve dok u njihovo pleme ne dođe Stanija - tada će postati nemoralni. U nastavku svoje tačke, on izražava zabrinutost za Kristinino zdravlje na Ostrvu odbačenih, uveren da je Jelena muči. Sledećeg dana, po principu rekla-kazala, Mia napada Marka, a ceo Matambo, uključujući i Maja Lenu, staje na stranu mladog političara koji ne zna šta ga je snašlo.

Dok u Matambu ne mogu da se usaglase da li će sagraditi krov kako bi se zaštitili od sunca ili od kiše, u Boruki izvode ozbiljne građevinske poduhvate. Pleme se šali sa Avom da će se posle Survivora sigurno udati, a ona kaže da joj nije cilj da se uda već da nađe pravu ljubav. Nakon ove izjave, kreću prozivke sa ciljem da Ava otkrije ime osobe u koju je zaljubljena, ali poetična Dalmatinka prisutne ostavlja u neznanju. Sebastijan traži od Aleksandre da počne da obavlja poslove po kampu, ne sluteći da će njegov imperativ otvoritri Pandorinu kutiju. Aleksandra se izdvaja od svog plemena i preko izaslanika Žareta moli Boruku da u narednoj borbi izgube kako bi na Plemenskom savetu ispala i otišla na Ostrvo odbačenih. Njene suze ne nailaze na razumevanje naročito muškog dela plemena, kome ne pada na pamet da namerno izgube.

Još od dolaska na Kostariku, mala borba je rezervisana za Matambo. U novom zadatku testira se balans, izdržljivost i snaga. Potrebno je što duže držati kokos pomoću dva kanapa istovremeno balansirajući na deblu. Ni malo jednostavna igra, zahteva punu koncentraciju, a posle druge runde, ispostavlja se da je Neven najpribraniji. On kao pobednik bira dupli glas, čime će malo ublažiti činjenicu da na Plemenski savet odlazi sa jednim glasom protiv sebe, koji mu je pripao sa Jeleninom kletvom. Ovog puta, jedino je poglavica Martina imuna na izbacivanja.



Izvor. Survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>