Region

Svet

Vlada Stanojević: Nemanja je ošamario Milenu!

Vlada Stanojević je, od kada je napustio Farmu, stekao ogroman broj obožavateljki, što kod svojih vršnjakinja što kod njihovih mama. Ipak,on uživa u slobodi i jeddva čeka da pravdu zbog svih kleveta potraži na sudu.

Vlada Stanojević: Nemanja je ošamario Milenu!



Vlada je dao intervju za svet u kome objašnjava svoje postupke i komentariše tudje.

Jesi li razočaran što si napustio imanje?
Mislim da sam otišao u pravom trenutku. Poslednje nedelje sam totalno pukao. Sve mi se skupilo. Zahvaljujući Firčiju ostali smo bez hrane, uslovi su vremenom postali nepodnošljivi, nedostajali su mi dragi ljudi...

Šta ti bi da u oproštajnom pismu onoliko opleteš po Milošu Bojaniću?
Da si bio u mojoj koži, i ti bi tako reagovao. Poslednjih sedam dana jeo sam samo krompir i luk, a to i te kako utiče na psihu. Da ne pominjem što se, kako je otoplilo, u poljskom WC-u skupio roj muva. Jednom rečju - užas!

Batali krompir i muve, već mi konkretno odgovori šta ti bi da čoveka nazoveš goveđom glavom?
Samo sam citirao Acu Lukasa. Moraš priznati da je duhovito.

Lukas je protiv Bojanića najavio tužbu.
U potpunosti ga razumem. Identično bih postupio da sam na njegovom mestu. Nego, nije se Miloš bavio samo Acom... Pola estrade je pljuvao! Sećam se da je o Tanji Savić pričao sve i svašta.

Šta tačno?
Da se zabavljala sa oženjenim muškarcem koji ima problema sa zakonom, kako joj je on kupovao garderobu, pa joj je nakon raskida sve oduzeo i dao Mileni Ćeranić. Sve i da je to tačno, ne mogu da razumem da u javnost iznosi intimne stvari svojih kolega.

Šuška se da je Dragani, pod uslovom da mu ne da štapić, obećao besplatno letovanje.
Živa istina! I ne samo to. Sajku je obećao vozačku dozvolu, a Mini, verovao ili ne - krv! Znaš ono, da se pobratime. Užas! Ne polazi mi za rukom da pronađem odgovor zašto mu je toliko stalo da što duže, da ne kažem do kraja ostane u „Farmi“. Biće da mu je u stvarnom životu mnogo dosadno čim se toliko uživeo.

Bilo kako bilo, po glasovima publike nisi mogao ni da mu priđeš.
To je u neku ruku razumljivo jer za njega glasa Bosna, dijaspora... Verujem da tamo i ne znaju ko sam. Ipak, mislim da gledaoci polako ali sigurno provaljuju da je čovek težak folirant. Jada se kako će umreti, a dobro je poznato da produkcija svakodnevno kontroliše zdravstveno stanje svih farmera. Da Miloš zaista ima problem koji bi mogao da mu ugrozi život, odavno bi morao da napusti imanje. Drugo, ne pamtim da sam ikada sreo osobu koja toliko laže. Priča kako sam ga vređao dok smo bili u izolaciji, a mi ne da nismo razgovarali, nego se nismo ni pogledali.

Pre sukoba sa Bojanićem bio si jedan od aktera afere „poljubac“. Na kraju, šta je istina?
Jednom za svagda - da, Milena i ja smo se poljubili! Sigurno ne bih izmislio tako nešto.

Kako se za to nije saznalo pre „Farme“?
Pazi, da sam poljubio Anđelinu Džoli pa i da se pohvalim u novinama, ali Milena Ćeranić... To ne da nije za hvalu, nego...

Jesi li put Lisovića zaista poslat kako bi između Ćeranića napravio razdor?
Članak o famoznom poljupcu objavljen je nakon što je uveliko odlučeno da ću biti jedan od učesnika „Farme“, tako da ta priča nema veze sa mozgom.

Nemanja kaže da si preko njegovog imena pokušao da se domogneš parčeta slave.
(smeh)... Kako ne! Nemanja Stevanović, pevačina koja u svojoj karijeri ima preko dvadeset megahitova, tri koncerta na Ušću, armiju fanova... Ne zasmejavaj me, molim te. Dotični ne može da napuni špajz, a kamoli diskoteku. Pouzdano znam da je iz jednog beogradskog kluba posle samo dve nedelja najuren jer je poseta drastično opala.

Nego, što ne ispade šmeker pa mu, čim si ušao, ne reče da si bio sa Milenom?
Čekao sam pravi trenutak, a konsultovao sam se i sa psihologom kako osobi koja je opsesivno-posesivna jednu takvu vest najbezbolnije predočiti. Međutim, mešanjem ostalih farmera sve je ispalo kako ne treba. Takođe, Milena mi je jednom prilikom kroz zube nabacila: „Molim te, pazi šta pričaš“, misleći upravo na poljubac, jer očigledno nije želela da njen dečkić za isti sazna.

Ćeranićeva se zaklela u oca i brata da se između vas dvoje ništa nije desilo.
To me je u potpunosti ostavilo bez teksta! Kuneš se u oca i lažeš... Jezivo! Nego, ne bi bilo loše da se čujete sa bratom, da vidite kako je, jer nije prvi put da se Milena kune u njega a ne govori istinu (smeh)...

Znaš li da na „jutjubu“ postoji snimak „Stara ljubav zaborava nema“, u kojem Milena Ćeranić indirektno potvrđuje da je bila sa tobom?
Da, znam. Pitam se samo kako će Nemanja reagovati kad to čuje. Verovatno će je šutnuti. Daj bože da se samo na tome završi...

A na čemu bi moglo?
Pazi, Nemanja je malo nezgodan momak. Na Farmi je umeo da pretera...

Na šta ciljaš?
Jedne noći posle bogzna koje po redu svađe, nekoliko nas je čulo pljesak koji je dolazio iz kupatila, u kom su, gle čuda, bili Milena i Nemanja. Takođe, ona se kasnije jednoj svojoj koleginici požalila da ju je dečko ošamario.

Kako mi to ne znamo?
Nemam pojma... U kupatilu nema kamera, a moguće je i da su oni pokrili bubice. Kada izađu pitajte ih šta se tačno desilo, pošto ja ne mogu preterano da detaljišem na tu temu. Mada, ne sumnjam da će se Milena zakleti u brata da to nije istina, a Nemanja zapevati „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“ (smeh)...

Zašto se nisi branio dok te je Nemanja surovo vređao?
Neko drugi bi mu na sve ono što je izgovorio verovatno slomio zube, ali hvala bogu da nisam takav i da sam vaspitan tako da konflikte ne rešavam nasiljem i uvredama. Dotični je pokazao kakav je, a ja sam iskulirao najniže udarce. Mada, nije mi bilo lako, moram priznati...

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>