Region

Svet

Ceca Kitić: Udaću se još deset puta

Svetlana Ceca Kitić pokazala se kao najintrigantnija učesnica rijalitija "Parovi" na televiziji Hepi zbog čestih svađa sa suprugom Milanom Magićem i ćerkom Marom. Najbolja rukometašica sveta, koja je zbog Pressa nakratko prekinula boravak u rijalitiju, poručuje da se ne stidi svojih postupaka i veruje da se nije obrukala pred milionskom publikom.

Ceca Kitić: Udaću se još deset puta



"U dubini duše verujem da moja slika nije loša. Nemam razloga za stid i mislim da se nisam obrukala. Nimalo nije lako živeti u izolaciji i to bi publika morala da zna. Smatram da neko odavde širi dezinformacije i šalje pogrešnu sliku o meni. Iako svakodnevno smirujem ukućane, odavde stiže informacija da se svađam. Stvarno ne razumem ko i zašto to radi" - kaže Ceca i dodaje da u rijalitiju nema taktiku.

"Nemam taktiku, ne suzdržavam se i reagujem kao što bih i napolju. Htela sam da pokažem kakva sam osoba, jer sam tokom sportske i političke karijere bezbroj puta čula od ljudi da sam mnogo prijatnija nego što su zamišljali. Verovatno sam slala pogrešnu sliku - da sam stroga i ozbiljna. Celog života me zovu u rijalitije, a nikad nisam prihvatila. Sada su deca velika i mogla sam to sebi da dozvolim, a ponuda je bila dobra. Osim toga, nemam nikakve mračne tajne kojih bih se stidela".

Ceca je takođeotkrila da je njen suprug Milan Magić isti u vili kakav je i napolju:

"Milan je isti kao i napolju. Jedino nisam znala da se veseli uz narodnu muziku, iako ga poznajem pet godina. Ovde poludi kad čuje narodnjake, veseli se i peva. Ne mrzim narodnu muziku, ali u našoj kući se to ne sluša. Primetila sam neke stvari koje mi nisu po volji, ali to su sitnice"  - kaže rukometašica i objašnjava zašto se svakodnevno svađaju:

"Svi parovi se svađaju, i u šouu, i privatno. Jedna noć u „Parovima" bila je ružna i za mene i za Milana. Nikada se nije tako poneo prema meni. Bio je pijan i pokušavala sam da ga izbegnem, ali nisam uspela. Jako me je uhvatio za noge, a u privatnom životu me nikad nije ni stisnuo. Bila sam zatečena kad je krenuo prema meni, jer on zna da mislim sve najgore o ljudima koji dignu ruku na žensko".

Nedavno je u rijalitiju izjavila da će se po izlasku iz vile razvesti, ali će o tome razgovarati sa Milanom kada napuste rijaliti.

"Kad izađemo, pričaćemo o tome. Iako ovde nije reč o velikim nesuglasicama, postoji sedam-osam stvari koje, kad se skupe, mogu da stvore veliki problem. O tome ne želim da polemišem javno, već ću to pokušati da rešim s Milanom u četiri oka".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>