Region

Svet

Anabela: Imam silikone, sve ostalo je moje

O silikonima, vaspitanju, ljubavi i svojim staromodnim stavovima prema muškarcima ispovedila se direktno u kameru OBN TVU svom novom spotu Anabela Bukva pored pevačkih sposobnosti pokazuje i one druge, vidljive golim okom. Na pitanje voditelja OBN TV zašto se u spotu pojavljuje polugola, zbunjena takvim pitanjem, Bukva je odgovorila:

Anabela: Imam silikone, sve ostalo je moje



"Bila je to moja saradnja sa "Elitnim odredom“, oni su tako sugerisali, njima se to učinilo da je dobro. Ne vidim ništa loše u ženskim golim leđima, mislim da nisam prešla granicu. Šta da radim" – upitala se glasno.

Za njeno zgodno telo otkrila je da su odgovorni joga, pilates i: "Svašta nešto! Sve ove godine skijam, treniram, pa sebi mogu da priuštim i slatkiše kad mi se jedu".

Pristalica je i estetske korektivne hirurgije: "Što da ne? Imam samo silikonske grudi, sve ostalo je moje. Nemam ništa protiv tih intervencija ako ne menjaju lični opis, ako se od njih osećam bolje. Ne volim da se pumpaju usta ili rade jagodice" – rekla je.

O svojim ljubavnim stavovima Anabela tvrdi da su staromodni, a da je se muškarci plaše jer je jaka žena:

"Nikad ne bih napravila prvi korak, volim da budem osvajana. Pogrešno sam vaspitana i ispaštam zbog toga".

Zbunjen njenim izjavama, voditelj OBN TV se zapitao: "Po čemu je Anabela staromodna? Njene fotografije i dečki govore suprotno. Sve vreme je viđamo golišavu, a traži lovu i sponzore. Nađi studenta, ili poštenog momka, pa nećeš imati probleme u ljubavi" – zaključio je voditelj.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

anabela

Povezane vesti:


>