Svet

Region

Ništa od filmske verzije: Ekipa Prijatelja ne želi da se okupi

Dženifer Aniston poslednja je u nizu glumica koje smo gledali u popularnoj seriji "Prijatelji", a koja je odbacila mogućnost snimanja filmske verzije.

Ništa od filmske verzije: Ekipa Prijatelja ne želi da se okupi



Ekipa ne želi da se ponovno okupi. Vjeruju da filmska verzija sada više ne bi bila ni upola uspešna kao serija nekad i odbacuju mogućnost dolaska na veliko platno, kakvu su iskoristili producenti i glumačka ekipa "Seksa i grada". Pre Dženifer je mogućnost filmskog rimejka odbacio je Met LeBlank, koji je poznat po ulozi Džoia u pomenutoj seriji.

Ideja o ponovnom okupljanju javila se 2010. godine, a tada je Aniston podržavala. Kortni Koks je tada je potvrdila da su ona i Aniston došle na ideju da ponovno stanu pred kamere zajedno sa Lisom Kudrv, Dejvidom Švimerom , Metju Perijem i Met LeBlankom: "Imamo dobru ideju i to je dobar način da se ponovno svi okupimo".

Američka humoristična televizijska serija "Prijatelji" je prikazivala se 10 godina. Prva epizoda emitirana je 22. septembra 1994. godine. Zadnju epizodu, emitovanu 2004. godine, samo u Americi je gledalo 51,1 miliona ljudi. Posle završetka emitovanja "Prijatelja" dve sezone se emitovala serija "Joey".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>