Svet

Region

Kloe Kardašijan sa suprugom pokidala ljuljašku za seks (Video)

Kloe Kardašijan spremna je da učini sve kako bi usrećila supruga Lamara Odoma . Košarkaš je zbog napornih treninga nezainteresovan za seks pa je Kloe odlučila da začini njihov seksualni život i da njihovu spavaću sobu pretvori u ljubavno gnezdo.

Kloe Kardašijan sa suprugom pokidala ljuljašku za seks (Video)



Kupila je ljuljašku za seks, kakvu je u kućnom videu snimljenom na medenom mesecu sa Tomi Lijem koristila Pamela Anderson.

"Lamar i ja imamo savršen odnos. Jako se volimo i uz njega se osećam seksi i puna sam samopouzdanja" - kaže Kloe koja je osim ljuljaške kupila još ceo arsenal seksualnih pomagala.

Nije htela da zove majstora da nameste ljuljašku iznad njenog kreveta pa je odlučila da je namontira sama. Lamar se šokirao kad je video šta je napravila od sobe i bio je preumoran za seks. Kloe je na kraju ipak uspela da ga nagovori da isprobaju barem neka od pomagala za seks koja je kupila.

Ipak, u najvećem zanosu strasti ljuljaška je pukla i pali su. Sreća što su pali na mekani krevet.

"Nisam je postavila kako treba, ali šta mogu, nisam ja majstor" - razočarano je rekla Kloe i dodala kako se barem potrudila da napravit nešto novo i pomeri granice u seksu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>