Svet

Region

Brus Lija ubila prekomerna doza steroida!?

Vilijam Čong, koji je u Beogradu stajao na šest jaja a da se ni jedno nije polomilo, i demonstrirajući veštinu Ving Čuna, ima titulu grand mastera, odnosno, potvrdu dostignuća najvišeg nivoa u sportskoj borilačkoj veštiti kung fu. Ovaj veliki majstor, bio je i učitelj Brus Lija, o kome govori sa vidim oduševljenjem.

Brus Lija ubila prekomerna doza steroida!?



"Brus je mogao da glumi i istovremeno pokaže svoj majstorski vrhunac u kung fuu. To nikome nije pošlo za rukom", rekao je Čong.

Uzork Lijeve smrti i danas je nepoznat, ali Vilijam smatra da su ga ubile prekomerne doze steroida koje je uzimao. On je Brusa upoznao na proslavi njegovog desetog rođendana. "Nisam ga ranije poznavao, iako su se naše porodice družile. Proslava tog rođendana kod Kineza znači da više niste dečak i da postajete muškarac i tada su Brusu skinuli suknju i obukli mu pantalone. Deseti rođendan znači prekretnicu u životu dečaka jer tada ulazi u svet odraslih. Porodica Li izgubila je jedno muško dete još dok je bilo beba i pošto su bili sujeverni, oblačili su Brusa kao devojčicu da bi ga izbavili od, kako su verovali, zlih čini. Tako je on imao žensko ime Mali Feniks umesto Mali Zmaj", rekao je Čong.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>