Region

Svet

"Neko na Farmi će umreti" predviđa Cecin astrolog

Lični astrolog naše folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i supruge Vuka Draškovića Danice Zlatko Jeftić, predviđa da će neko od farmera umreti.



Tumač sudbine tvrdi da do tragedije mora doći, jer je "Farma" počela na loš dan, baš kao i "Veliki brat 2" u kome je tragično nastradalo troje učesnika.

"Čim je krenula ta sezona „Velikog Brata“ u kojem je stradalo troje ukućana, znao sam da će se nešto strašno desiti! To je bio mnogo loš dan. Svi aspekti su bili loši, baš kao i u ovom serijalu „Farme“ -počinje Zlatko priču i tvrdi da su ugroženi neki od farmera na imanju:

"Moguća je teža bolest sa smrtnim ishodom u toku rijalitija ili ubrzo po njegovom završetku."

Zlatko takođe tvrdi da se Milošu neće ništa desiti i da će dočekati duboku starost, dok su najugroženiji Maca, Firči i Zorica.

"Milošu neće ništa faliti! Taj će dočekati duboku starost, sigurno preko 82 godine. Na svoje zdravlje treba da obrate pažnju Maca, Zorica, Maja, Raka, kao i Firči, koji boluje od visokog krvnog pritiska. Kada uporedim dan ulaska na Farmu s ličnim horoskopom učesnika, najnezgodnije aspekte po zdravlje imaju Maca i Zorica! -kaže jedan od najboljih astrologa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>