Region

Svet

Renato Henc: Bolje mi je bez Granda (Video)

Od svoje sedme godine aktivno se bavi muzikom. Svirao je harmoniku, gitaru i bubnjeve. Pažnju javnosti je stekao učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, a bio je i učesnik rijaliti programa “Farma”. Renato Henc za naš portal otkriva detalje svoje buduće karijere.

Renato Henc: Bolje mi je bez Granda (Video)



S.P. - Šta se dešava sa vašom muzičkom karijerom?

“Ja radim punom parom, kao i do sada. Kod nas, pevača, najbitnije je da radite, da nastupate. Nije bitno gde niti za koliko para. Bitno je samo da radite ono što najviše volite i da nekoga svojom pesmom uveseljavate. To je najdivniji osećaj.”

S.P. - Da li vam je bolje bez Granda?

“I jeste i nije. S jedne strane imam potpunu slobodu da pevam kada hoću i gde hoću, pa ako želim i besplatno jer je to moja volja, a s druge strane, teže je, jer je sve na meni. Sam biram pesme, muzičare, izdavačku kuću. Iza mene ne stoji niko, sam sam sebi menadžer. To, koliko ima prednosti, toliko ima i mana.”

S.P. - Da li je nova pesma “Nirvana” kod publike dočekana kako ste očekivali?

“Pesma je odlično prihvaćena ali ne mogu reći da su je svi ljudi čuli, jer na žalost, nema dovoljno radio stanica i zabavnih emisija na televizijama gde bih pesmu mogao da otpevam. “Nirvanu” su radila eminenta imena naše muzičke scene : Ljiljana Jorgovanović, Saša Dragić i Saša Milošević Mare, tako da se radi o kvalitetnoj numeri. Možda bi bilo bolje da ista poseduje i spot, tada bi svakako duže živela. Ne znam.”

S.P. - Neka exkluziva za naš portal.

“U pripremi je CD. Na njemu ću sarađivati sa poznatim muzičarima, imaću neke obrade, remikse, jednu svoju staru pesmu sam aranžmanski prepakovao i otpevao je sa trubačima... Ma biće svega. Čućete već”, završava priču za naš portal Renato Henc.




Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>