Region

Svet

Bivša supruga Mikija Jevremovića: U Trenutku istine otkriću sve o zlostavljanju

Sonja Đorđević Kulijer rešila je da istinu o fizičkom maltretiranju u braku s Mikijem Jevremovićem iznese u “Trenutku istine”.

Bivša supruga Mikija Jevremovića: U Trenutku istine otkriću sve o zlostavljanju



Posle mnogo komentara na raznim portalima, Sonja je objasnila, da je jako razočarana što je se ćerka Jelena odrekla i dodala jos:

Bivša supruga Mikija Jevremovića: Brutalno me je zlostavljao 30 godina
“Zahvaljujem svim ljudima koji su me podržali, jer o nečemu ovakvom sigurno ne bih pisala u svojoj 52. godini. Izazvana nepravdom po ko zna koji put, imala sam potrebu da napokon kažem ono što godinama držim u sebi, posebno izazvana izjavama ćerke, koja je kroz sav užas prolazila zajedno sa mnom, da ju je tata vaspitavao. Odricanje od majke javno, kao što je to uradila Jelena, ne bih komentarisala. Neka onaj gore, koji jedini ima pravo da sudi, svima presudi. Sve je dobro dok ne odlučim da odem u ‘Trenutak istine’ i ispričam još štošta, a mislim da ću na to biti primorana po Mikijevom izlasku iz rijalitija, zbog izmišljenih priča o meni, koje su mi dobro poznate. Ali, da sam se bilo čega plašila, ne bih se usudila na ovaj korak. Moja savest je čista, a njegova? Sve se da dokazati”, napisala je Sonja a prenosi Kurir.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>