Region

Svet

Novak Đoković: Kod kuće ostajem deset dana, to je rekord

Najbolji teniser i sportista sveta sleteo je sinoć u Beograd, gde su ga na aerodromu "Nikola Tesla" sačekali članovi porodice.

Novak Đoković: Kod kuće ostajem deset dana, to je rekord



Iako je napolju ogroman minus, Nole je  zastao da odgovori na novinarskas pitanja. Vidno umoran, bio je jako raspoložen i srećan što je ponovo u svom rodnom gradu.
 
"Ostaću u Srbiji sedam ili deset dana, što je za mene rekord u poslednje vreme" - rekao je Novak i dodao:

Novak Đoković najbolji sportista sveta u 2011. godini
"Žao mi je što najverovatnije neću moći da odem do Niša i podržim drugove na meču Dejvis kupa, ali poželeću im sreću, pa ćemo se videti drugi put" - kaže Nole.


Na pitanje kako se oseća kao dobitnik jedne od najprestižnijih nagrada "Lareus", Nole odgovara:

"Osećam se isto kao pre priznanja, fenomenalno. Počeo sam ovu sezonu na najbolji mogući način. Naravno da mi priznanje laska, jer sam izabran od strane legendi sporta. Drugačije je, jer se ne radi o tipičnom trofeju. Jako sam ponosan. Drago mi je što sam uspeo da promovišem Srbiju na najbolji način."

Novinare je posebno zanimalo o čemu je najbolji teniser sveta pričao sa britanskim premijerom:

"Ma, nismo razgovarali o nekim ozbiljnim temama, uglavnom smo se šalili. Pre dve godine na završnom mastersu u Londonu smo bili kod njega na prijemu, pa smo se prisećali uspomena na taj dan, kada smo u maloj sali igrali tenis" - rekao je Novak za Novosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>