Film

Reality & TV Show

Vesti

Zdravko najnovije vesti - strana 15

Čolićev koncert za pamćenje (Video)

Čolićev koncert za pamćenje (Video)

Sinoć je u Sarajevu na stadionu "Koševo" pred oko 60 hiljada ljudi, posle punih trideset godina koncert za pamćenje održao Zdravko Čolić. Zdravko je poručio nekadašnjim sugrađanima da je presrećan što se vratio u svoj rodni grad, a potom započeo koncert sa  pesmom "Sinoć nisi bila tu" sa kojom je nastupio na "Vašem šlageru sezone" 1973. godine. Tako je Čolić sve podsetio na vreme kada je počeo da osvaja muzičko tržište u celom regionu. Usledili su hitovi "Javi se", "Čija je ovo zvijezda", “Hajde, hajde, Jasmina”, “Pusti pusti modu”,kao i mnogi drugi hitovi uz koje je publika pružala svoje koreografske maksimume.

Pročitaj više

Za Čolin koncert štampane dodatne ulaznice

Za Čolin koncert štampane dodatne ulaznice

Zdravko Čolić će večeras od 21 sat, posle 30 godina, održati veliki koncert na stadionu Koševo u Sarajevu. Pripreme za koncert teku po planu, a zbog velikog interesovanja publike za koncert, u prodaju je pušteno dodatnih 3.500 ulaznica. Sama bina impozantne veličine je zato pomerena dublje prema jugu, kako bi se osigurao dodatni prostor za posetioce.


 

Pročitaj više

Čola sprema koncert u Sarajevu

Čola sprema koncert u Sarajevu

Zdravko Čolić održaće veliki koncert u svom rodnom gradu Sarajevu, na stadionu "Koševo", 31. jula. Pripreme za koncert su odavno u toku, a prvi put će u BiH biti biti upotrebljen razglas "L-Acoustics", na kome rade svetski izvođači poput "Madone, "Aerosmita", Ramštjna" i drugih.

Pročitaj više

>