Region

Svet

Leontina: Neću da budem paćenica!

Poslednjih dana često se pojavljuje vest o razvodu Leontine (ranije Vukomanović) i Filipa Pata.

Leontina: Neću da budem paćenica!



Poznati par ni u jednom trenutku nije želeo da iznosi u javnost o tome šta se dešava u njihovom braku i šta je uzrok navodne krize, ali pevačica, po svemu sudeći, ne želi da se ugleda na “loš primer”.

Ova daleko poznata kantautorka, koja se poslednjih godina posvetila radu sa dečjim horom, za “Puls” je rekla da ne želi da komentariše tu priču, napravivši poređenje sa Natašom Bekvalac: “Uopšte ne želim da komentarišem tu priču. Ne volim da pričam o privatnom životu. Zar na tome treba da gradim popularnost, kao Nataša Bekvalac? Bila sam na putu u inostranstvu i bilo je fenomenalno. Bila je i Ivana iz Negativa sa Sarom (ćerkom) i… Ma, bila je jedna prava ženska žurka”, rekla je pevačica.

Novinari su posetili i roditelje Filipa Pata, oni tvrde da je sa bračnim parom sve u redu. “Mogu da vam kažem da to nije istina, ako hoćete da mi verujete”, rekao je Filipov otac sa osmehom.

Mediji su pisali da se Filip i Leontina navodno razvode zbog njegove preljube, zbog zaljubljivanja u devojku koja u njegovom bendu peva prateće vokale.

On se navodno i odselio iz bračnog gnezda, a Leontina je otišla na put kako bi razbistrila glavu i odlučila šta dalje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>