Svet

Region

Pogledajte ženu koju svi žele! (Video)

Muškarci su birali i izabrali! Glumica Sofija Vergara (39) je najpoželjnija žena na svetu. Barem tako misle čitaoci magazina “Askmen“, koji su izabrali 99 najpoželjnijih pripadnica lepšeg pola na planeti.

Pogledajte ženu koju svi žele! (Video)



U samom glasanju učestvovalo je više od milion čitalaca, a Kolumbijka je ubedjivo držala prvo mesto. Iako ima 39 godina, ona je ujedno i najstarija lepotica koja je ponela takvu titulu još od 2000. godine, kada je magazin počeo da bira najpoželjnije žene.



“Siguran sam da se većina muškaraca iznenadi kada sazna da Sofija ima skoro 40 godina, jer svakako ne izgleda tako“, rekao je Džejms Basil, urednik portala čuvenog magazina.

Malo ljudi zna istinu o njenom životu i glumi, ona je igrala u filmovima “Četiri brata“ i “Štrumpfovi“, ranije je bila i u braku, a iz tog braka ima sina starog 20 godina.



Na drugom mestu liste našla se manekenka Kejt Apton (19), koja se proslavila kao model za kupaće kostime.

Treće mesto na listi od 99 najpoželjnijih žena na svetu zauzela  je glumica Runi Mari, zvezda filma “Muškarci koji mrze žene“, prvog od tri dela američkog rimejka švedske trilogije “Milenijum“.



Četvrto mesto je pripalo Mirandi Ker, jednoj od anđela “Viktorija sikreta“, koja je u braku sa glumcem Orlandom Blumom, sa kojim ima sina, a peto kontroverznoj reperki Niki Minaj.

Na listi su se između ostalih lepotica našle još i Kim Kardašijan, Skarlet Johanson i Kejt Midlton.

Glumici Megan Foks je pripalo razočaravajuće 96. mesto, a na listi uopšte nema Dženifer Aniston i Anđeline Džoli.

Potpuno neočekivano, srpska snajka Adrijana Lima je tek na 71. mestu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>