Region

Svet

Milan Stanković zbog prljave kose bežao od fotografa

Sada već bivša zvezda “Granda” Milan Stanković ne prestaje da šokira. Nedavno se na Aerodromu “Nikola Tesla” pojavio bez trunke šminke, što je u velikoj meri promenilo sliku koja je ranije o njegovom licu vladala u javnosti, a u nedelju, kada smo ga zatekli na istom mestu, neprijatno nas je iznenadila njegova frizura – tačnije, prljava kosa!

Milan Stanković zbog prljave kose bežao od fotografa



Stanković je tog popodneva doleteo iz Diseldorfa, gde je, pretpostavljamo, imao nastup, a čim je ugledao fotografa, pokušao je da pobegne! No, kada je video da nema kud, navukao je šal preko lica. Međutim, nije uspeo da prikrije neuredne vlasi. Očito je da se nije nadao fotografima na aerodromu, jer bi sigurno, posle kiksa koji je imao nedavno, kada je uslikan bez šminke sa bubuljicama po licu, bar kosu oprao.
Ovakvi Stankovićevi ispadi iznenađuju, jer smo od pevača navikli da uvek bude nalickan i sređene frizure, koju ovog puta nije imao. On uveliko radi na novom albumu, a jednom prilikom je izjavio da, osim novih pesama, njegovi fanovi očekuju i novi imidž. Iskreno se nadamo da Milan ne planira da svoju publiku iznenadi ovakvim izgledom!

Inače, nakon što su objavljene njegove “nenašminkane” paparaco slike, dečko Rade Manojlović se pojavio u jednoj emisiji tip-top sređen, i tom prilikom je izjavio da svi mogu da vide kako Milanče izgleda i da nema bubuljica i višak kilograma, kao što se pisalo. Dakle, sada očekujemo da se ponovo pojavi sređen i kaže da ove fotografije zapravo nismo ni videli!

izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>