Region

Svet

Bojana Stojković: Moj muž nije monstrum

Gostujući sinoć u emisiji "Ami G show" supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića Bojana, ispričala je šta se zapravo desilo između nje i njenog supruga.

Bojana Stojković: Moj muž nije monstrum



Iako su mediji brujali o tome kako je Vladimir prebio, varao, da je onja njega varala, Bojana je rešila da kod Ognjena u emisiji stavi tačku na sva nagađanja i ispriča svoju stranu priče.

"Uz pomoć bensedina i bromazepama sam izdržala" - započela je Bojana priču i nastavila:

"Ja bih mu rekla, ma šta te briga šta se piše, međutim nije ovo bio samo moj teret. Ja imam veliku porodicu i nije mi bilo svejedno. Kada kaljaš ime porodice, to je problem" rekla je manekenka.

Bojana je takođe demantovala vezu sa Vladom Mandićem i dodala da se na utakmici našla samo zato jer je vodila sestrića iz Švajcarske da pogleda rukometnu utakmicu.

"Moj sestrić je veliki fan Partizana i rukometa i to je bila poslednja utakmica koju je on želeo da pogleda i ja sam ga naravno odvela. Ispalo je da sam se ja tamo krila, a ja sam odgledala utakmicu i otišla kući" - kaže Bojana i dodaje:

"Ne želim da glumim ovde neku folirantkinju, uvrćem kosu i govorim kako je sve u redu. Haos između mene i Vladimira počeo je još od njegovog prelaska u Partizan, ja nisam od onih ljudi koji probleme rešavaju razvodom. Sve nam se nagomilalo i imali smo ozbiljnu krizu koju još uvek pokušavamo da rešimo i videćemo kako će biti" - priča Bojana i dodaje da nikakvih batina nije bilo:

"Nije bilo batina, ali je bila veoma burna svađa, Vladimir i ja smo bili jako glasni i istina je da je intervenisala policija, ali nije me tukao, baš smo bili u lošim odnosima, ali bez obzira na sve ne mogu da dozvolim da moj muž ispada monstrum".

Ognjen je kao i uvek prešao na vedrije tema, pa je Bojani postavio pitanje za koga navija:

"Da budem iskrena, mene Partizan hrani, rekla je Bojana i dodala da ipak navija za Zvezdu" - rekla je na kraju manekenka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>