Svet

Region

Dejvid Bekam: Moraću više da radim, ćerka već sad nosi markirane stvari

Fudaler Dejvid Bekam odahnuo je kada je produžio ugovor sa klubom Los Anđeles Galaksi za još dve godine, jer njegova supruga Viktorija već sada ćerkici Harper kupuje specijalno dizajniranu garderobu.

Dejvid Bekam: Moraću više da radim, ćerka već sad nosi markirane stvari



"Njena odeća je već sad neverovatna. Srećan sam što su mi u LA Galaksiju produžili ugovor," našalio se Dejvid Bekam i dodao da će morati više da zarađuje da bi njegova ćerka Harper mogla da nosi specijalno dizajniranu odeću.

Viktorija  već sada njihovu voli da oblači u firmiranu garderobu:

"Već imam tri neverovatna dečaka, ali Harper je moja prva ćerka i sa njom sam više oprezniji. I pola godine posle njenog rođenja ne verujem da sam otac devojčice. Sve u vezi nje je drugačije od dečaka. Od načina na koji jede, na koji se kreće. Drago mi je da imamo ćerku, ali mi je drago i da ona ima tri starija brata koja će je čuvati" - zaključio je Dejvid.

Fudbaler je potpisao novi ugovor sa Los Anđeles Galaksijem na dve godine. Jedan od razloga zbog kojih se odlučio na potpisivanje ugovora je i taj što je njegova porodica u Los Anđelesu srećna.

"Volimo da živimo u Americi, prilagodili smo se njihovoj kulturi i u tom trenutku nismo hteli da se selimo. Prioriteti se menjaju kad imaš porodicu. Deca su na prvom mestu" - zaključio je poznati fudbaler.

Viber

Izvor: Svet Plus


>