Svet

Region

Zlatni globus: Kim Kardašijan javno ismejana (Video)

Svečana dodela "Zlatnog globusa" privlači uvek veliku pažnju medija, kako zbog nagrađenih ličnosti tako i zbog njihovih stajlinga. Ipak, ova dodela ostaće upamćena zbog ismevanja rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Zlatni globus: Kim Kardašijan javno ismejana (Video)



Naime, voditelj programa 69. dodele "Zlatnog globusa" glumac Riki Gervis javno je ismejao poznatu starletu Kim Kardašijan uporedivši je sa suprugom princa Vilijama Kejt Midlton.

"Zlatni globusi su prema dodeli Oscara, ono što je Kim kardašijan prema Kejt Midlton. Znači, više treša, više alkohola, ali i lakše isprobano. Navodno, ništa nije dokazano" izjavio je Riki i izazvao uzvike iznenađenja u publici.

Ipak, tu se nije zaustavio već se osvrnuo i na brak poznate starlete koji je trajao svega 72 dana:

"Šta je sa svim ovim razvodima? Arnold i Maria, Dženifer Lopez i Mark Entoni, Demi i Ešton, Kim Kardašijan i onaj dečko koga niko nije zapamtio. Nije se dugo zadržao, samo 72 dana. Brak im je trajao 72 dana! Duži od toga su bili govori  Džemsa Kamerona, verujte mi!'

Iako je Rikijevo prozivanje Kim bilo veoma bolna, zvezda je primila sa stilom, nazvavši je "urnebesno smešnom šalom, ali netačnom, jer ona ne pije".

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>