Region

Svet

Region

Rade Šerbedžija: Anđelina želi da zajedno glumimo, a ja hoću Breda u svom filmu

Glumac Rade Šerbedžija, iako je angažovan u novom filmu Anđelina Džoli “U zemlji krvi i meda”, nije se odrekao svoje ljubavi prema muzici, već se samo dobro organizovao. Tako da uskoro nastupa u Madlenijanumu sa svojim novim orkestrom Zapadni kolodvor bend.

Rade Šerbedžija: Anđelina želi da zajedno glumimo, a ja hoću Breda u svom filmu


Na snimanju filma “U zemlji krvi i meda” Šerbedžija je učvrstio svoje prijateljstvo s najpoznatijim holivudskim parom Anđelinom Džoli i Bredom Pitom, a Anđelina je izrazila želju da upravo s njim igra u nekom novom filmu.

“Anđelina je sjajna žena i puno razgovaramo o raznim projektima kada se sretnemo. Da, ona bi želela da nas dvoje igramo u nekom filmu, ali ja sam svestan toga da je ona megazvezda i da to ne zavisi samo od nje, već od mnogo drugih ljudi: njenim producentima, agentima, menadžerima…”, rekao je Rade za Blic.

Rade je u intervjuu izrazio želju da Anđelinina jača polovina glumi u njegovom filmu “Oslobođenje Skoplja”, a delimično je već podelio uloge.

“To će biti uglavnom glumci iz Makedonije i jedan stranac, Nemac. Želeo bih da to bude neko poput Breda Pita”, rekao je Rade koji je proveo praznike u društvu svoje porodice.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>