Region

Svet

Nina Seničar kao seksi Baba Mrazica (Foto)

Brojne modne kuće koje proizvode ženski veš izbacile su pred praznike svoje novogodišnje kolekcije, a zaštitno lice italijanskog proizvođača “Roberta” je novosadska manekenka Nina Seničar.

Nina Seničar kao seksi Baba Mrazica (Foto)



Nina se fotografisala kao seksi Baba Mrazica u oskudnom kompletiću i sa crvenim halterima, baš kako i dolikuje praznicima. Nina već neko vreme uspešno sarađuje sa ovim brendom, a prošle godine je lansirala i svoju prvu kolekciju kupaćih kostima koji su naišli na dobar odziv italijanskog tržišta.


 
Atraktivna manekenka Novu godinu je dočekala radno kao voditeljka programa na gradskom trgu u Bolonji, a šuška se da će ova lepotica biti učesnik i nove sezone šou-programa „Ples sa zvezdama” koji je popularan širom sveta.
 
Nina se takođe priprema da postane voditeljka takmičenja talenata koje će se snimati u operi, a pobednik ovog nadmetanja dobiće nagradu od prestižne fondacije “Pavaroti”. Italijanski mediji ovu lepoticu prate u stopu, a osim o njenim profesionalnim uspesima izveštavaju i o njenom ljubavnom životu.

Izvor: Blic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>