Svet

Region

Nives Celzijus: Srbi su za mene bili fatalni

Nives Celzijus kaže kako se u svojim ranim dvadesetima odlično zabavljala sa Srbima. "Za mene tada nije bilo zabavnijih, strastvenijih, slatkorečivijih, fatalnijih muškaraca... Sada sam se okrenula porodičnom životu, mirnijem i stabilnijem. Srbi se u to ne uklapaju. Predivlji su i neukrotivi da bi mi sada bili nešto više od prijatelja. Žene u mojim godinama ipak teže stabilnosti i miru", rekla je Nives.

Nives Celzijus: Srbi su za mene bili fatalni



Nives je izjavila d se nikada nije bavila upoređivanjem veličine penisa između Srba i Hrvata "Ja sam savršeno zadovoljna svojim konačnim centimetarskim izborom! Jedina veličina koja je nama ženama zaista bitna jeste veličina dijamanta na ruci".

Poznata starleta otkrila je i kako bi svom mužu apsolutno sve oprostila,jer je on otac njene dece, ali misli kako on njoj nikako ne bi oprostio da ga napusti, pogotovo zbog drugog muškarca. Rekla je i kako su zajedno dočekali Novu godinu i da je Dina usrećila svojim poklonom: "Dobio je `"ful paket" od približno 169 centimetara i 58 kilograma. Sa crvenom mašnom".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>