Region

Svet

Marta napisala pesmu o Miletovoj ljubavnici?! (Video)

Novi album folk evača Mileta Kitića definitivno je pun iznenađenja. Posle priče da je sa pesmom “Paklene Godine” izmislio novi muzički pravac gangsta-folka, stiže još jedna pesma pod nazivom "DJ", koja je za jedan dan postala glavni hit u dijaspori.

Marta napisala pesmu o Miletovoj ljubavnici?! (Video)



"Jako sam zadovoljan pesmom i reakcijom publike. S obzirom na to da sam prezadovoljan kako zvuči novi disk moje supruge Marte Savić i sam sam poželeo da mi na ovom ambicioznom albumu bar jednu pesmu urade njeni saradnici. I sada mogu reći da je ovo samo početak naše saradnje. A ako je suditi po reakciju publike i više nego uspešne saradnje. Novi album je pun dobrih pesama, a u planu je da za pesmu “DJ” uradim i spot, ali to će se zbog velikih obaveza desiti s početkom naredne godine! Inače, tekst za pesmu mi je napisala moja divna supruga i pogodila me u dušu" - izjavio je Mile.

Mile kaže da je melodiju kupio od najpoznatijeg kompozitora iz Grčke, Phoebusa (Fivosa), dok su aranžman bili zaduženi Mirko Gavrić i Marko Tropico.

Tekst je napisala Miletova supruga Marta Savić, a inspiraciju joj je dala kako i sama kaže njegova "švalerka".

"Da, da, tačno je. Inspirisala me je Miletova “švalerka” - kaže Marta i dodaje:

"No, da malo uozbiljimo priču. Miletu su se izuzetno dopali tekstovi koje sam napisala za moj album, te me je u jednom momentu zamolio da i njemu napišem pesmu. Bilo mi je lako da pogodim njegovu emociju i emociju njegove publike jer ga znam u dušu, a i simpatične su mi sve te priče o njegovim navodnim silnim švalerkama koje se stalno provlače kroz štampu. Eto, nek bude da sam tu našla inspiraciju za ovu odličnu pesmu - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>