Svet

Region

Pola Abdul i Nikol Šerzinger dobile pretnje smrću (Video)

Pošto su sudije Nikol Šerzinger i Pola Abdul izglasale da prošle subote "Iks Faktor" napusti izvesna Dru Rajnevic, koja je pokupila simpatije pozamašnog broja gledalaca u dosadašnjem toku takmičenja, dve dame nisu mogle ni da pretpostave da će se naći na meti ljutih fanova takmičarke koja je napustila takmičenje.

Pola Abdul i Nikol Šerzinger dobile pretnje smrću (Video)



Kada je Dru u subotu napustila "Iks Faktor", vatreni navijači ove devojčice počeli su da šalju veoma ozbiljne preteće poruke damama koje su bile članice žirija.

"Pola, nadam se da ćete umreti brzo i bezbolno" - jedna je od zabrinjavajućih poruka koje su osvanule na Polinom profilu na Fejsbuku.

Kako kažu, Pola i Nikol u početku nisu obraćale pažnju na pretnje, ali kada je i Nikolin profil na Tviteru postao "zatrpan" pretećim porukama, situacija je postala zabrinjavajuća.

"Nikol, umri, odmah! "- napisao je nepoznati mladić na njenom profilu.
"Vas dve ste glupe kučke, glasale ste za drugog takmičara jer mrzite Dru. Talentovana je već sad više nego što će njih dve ikad biti", napisali su obožavatelji 14-godišnje Amerikanke na Tviteru.

Sajmon Kauel je izjavio kako je potpuno zatečen neprijatnom situacijom i kako se nada da će se situacija brzo smiriti, jer svakako neko mora da ispadne iz takmičenja svake subote.



Evo i jednog snimka gde možete čuti kako ova devojka peva:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>