Svet

Region

Blizanci Maraje Keri čitaju knjige i glume repere dok poziraju (Foto)

Šestomesečna Monor pozirala je sa knjigom u rukama dok je njen brat blizanac Morokan pozirao poput repera noseći sunčane naočare i veliki lančić sa priveskom.

Blizanci Maraje Keri čitaju knjige i glume repere dok poziraju (Foto)



Supružnici su snimili svoje šestomjesečne blizance u svom domu i neke od fotografija postavili na Twitter.



Ponosna majka, koja je blizance rodila na treću godišnjicu braka, postavila je sina Morokana i ćerku Monroe, na veliki kauč. Maraja Keri malenu je obukla u roze bodi, a Morokana u pantalonee i svetloplavu majicu sa kravatom i iza njih postavila ogroman natpis od balona punjenih helijuma na kome je pisalo "Dembabies" što je nadimak koji su im dali pevačica i suprug Nik Kanon.

Na fotografijama koje je on postavio na Twitter, maleni Morokan i Monro, poznati kao Rok i Roe kako im glase nadimci, pozirali su u raznim pozama. Djevojčica je pozirala s knjigom u rukama dok je maleni  glumio repera noseći sunčane naočare i veliki zlatni lančić sa priveskom.

Blizanci će uskoro imati svoj prvi muzički debi. Pevačica je ove nedelje otkrila da će se pojaviti u njenom novom spotu za singl "When Christmas Comes".

"Mislim da je sjajna ideja da se pojave u spotu" - rekla je pevačica koja se nedavno pohvalila svojom novom mršavijom linijom. Nedelju dana posle porođaja smršala je 18 kilograma, a posebnom dijetom skinula je još 14 kilograma.

Novu figuru pokazala je u pripijenoj svečanoj svetlucavoj haljini i svoju fotografiju objavila na Twitteru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>