Region

Svet

Poznati i njihove tetovaže: Da li su i to prekopirali?! (Foto)

Domaće zvezde ne kaskaju za stranim. I dok neki kopiraju stajlinge, "kradu" pesme i spotove, neki ne žele da zaostaju ni po tetovažama, pa i to umeju da prekopiraju. Naše zvezde su prosto poludele za tetoviranjem! Inicijali dragih osoba, omiljeni stihovi, simboli, crtani junaci, mitski junaci, tribali bez značenja... Svega ima... Cvetića, leptirića, šapica, nota... Spisak je dugačak!

Poznati i njihove tetovaže: Da li su i to prekopirali?! (Foto)



Goca Tržan, Seka Aleksić, Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Kaja, Vesna Đogani, Đole Đogani, Anabela Bukva, Tijana Dapčević, bračni par Karleuša-Tošić, Ana Kokić… Njihova tela su puna simbola. I dok neki od njih ozbiljno shvataju značanje istih, neki s druge strane žele da zaliče na neku od poznatih zvezda, a nekima je jednostavno cilj da ne zaostaju za svetskim trendovima. "Gde svi tu i mi", parola je kojom se vode.



Goca Tržan obožava tetovaže i sama je to priznala. Prva koju je napravila je tattoo crtanog lika, vrcave Beti Bup, koju je uradila na članku leve noge. Druga, njoj mnogo bitnija je nastala iz emotivnih razloga. Dve, njoj drage žene krase donji deo leđa, ili, što bi neki rekli, tetovirala se tamo gde "leđa gube časno ime". Gocina pokojna baka se zvala Cveta, a majka Rosa - otuda i ideja da se trajno ukrasi ružama.


Seka Aleksić definitivno ima najviše tetovaža na našoj estradi. Ona kao da juri za svetskim zvezdama, a kako je krenula, sva je prilika da će ih prestići. Njena prva tetovaža je tribal, zatim je na leđima istetovitrala majčino ime, potom, na nozi je dodala početno slovo svoga imena. Potom, tetovažu na plećki "Znanje je moja moć", da bi iscrtala i zvezdice koje se protežu duž ramena (da, iste onakve kakve ima Rijana). Potom je ispisala celu pesmu Davida Bisbala na leđima. Zatim, kako bi obeležila dan upoznavanja s mužem Veljkom Piljkićem, Aleksićeva je istetovirala dan kada su se upustili u vezu na zglobu ruke, a isti tattoo uradio je i Veljko.

A onda je u inat dušmanima koji mnogo pričaju i kude je na svakom koraku, na kažiprstu istetovirala "Pssst", ne bi li im na taj način stavila do znanja kako je vreme da se stišaju. Da, pssst, istu tetovažu ima i Rijana! Inače, zanimljiv podatak je da se, nakon venčanja, Veljko istetovirao na engleskom jeziku, ali mu očigledno prevod nije radio neko stručan, pa mu tako stoji: "My heart is a kingdom, you do not know his limits, and yet you're his queen, Svetlana", obraćajući se tako srcu kao živom biću.



Marija Šerifović je takođe veliki fan "šaranja" po telu. Pored slova B i M, Marija je istetovirala i španske stihove, koji prevedeni na srpski znače: "Plemenita, uzvišena, sa kojom sve počinje i ništa postaje sve..." Ali ono što je sigurno, ni Marija kao ni ostale zvezde nemaju nameru da stanu sa tetovažama.

Katarina Ostojić Kaja ima dve tetovaže. Jednu na samom vrhu leđa, a reč je o anđelu kojem đavo šapuće na uvo. Druga se prostire duž celih leđa, bršljen, jer, kako je pevačica izjavljivala, lepo je videti dobru tetovažu na zgodnom ženskom telu.




Tetovaža kao dokaz ljubavi, postala je trend otkako su to Dača i Nataša uradili. Danilo Ikodinović je došao na ideju da svojoj devojci umesto skupih poklona, buketa cveća, pokloni nešto originalno - njen portret na sopstvenoj koži. Nataša Bekvalac je "oborena s nogu" ovim gestom i rešila je da uzvrati istom merom. Dobro, nije baš portret u pitanju, reč je o nečem mnogo manjem - početnom slovu njegovog imena, koje uprkos razvodu, još uvek stoji na nadlanici desne ruke. Iza levog uha istetovirala je početno slovo ćerkinog imena, a kao i njen suprug ima istetoviranog labuda kao simbol večne ljubavi.


Duško Tošić, fudbaler Crvene zvezde i suprug Jelene Karleuše, je, uoči rođendana svojih ćerki Nike i Atine, na desnoj ruci istetovirao njihova imena, što je inače njegova Jeca uradila mnogo ranije. Ali ponesena onim što ćerka i zet rade, na tetovažu se rešila i tašta, Divna Karleuša koja je istetovirala čak pet imena. Pored imena dve unuke i kćerkinog, Divna je na koži ispisala imena sestre Danijele i sestrića Marka.
Tijana Dapčević ima tri tetovaže. Ona je istetovirala na ruci melodiju koju je sanjala s 18, godina, a iznad nje, ima mesec sa slušalicama. Kasnije je tetovirala i narukvicu na levoj ruci. Najznačajnija, i njoj nadraža je početno slovo imena njenog sina Vuka na vrhu leđa.

Tu je i Ana Kokić koji ima jednu, ali vrednu. Ona je odavno istetovirala ružu na svojoj nozi, ali je tek pri drugom doterivanju kod tattoo majstora, ta ruža zablistala, u vizantijsko plavoj boji.



Slađa Delibašić je svoje zategnuto telo išarala tetovažama, a zašto i ne bi kada ima šta da pokaže. Njen bivši suprug Đole Đogani je takođe pun tetovaža a njegova sadašnja žena, Vesna ima istetovirano ime njihovog sina Adriana, zatim šapice, i pticu…



Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>