Reality & TV Show

ShowBiz

Vesti

snimanje najnovije vesti - strana 13

Prekinuto snimanje serije Sulejman Veličanstveni

Prekinuto snimanje serije Sulejman Veličanstveni

Meral Okaj, scenaristkinja turske serije zbog koje su i Srbi počeli da žmure na greške u istoriji, iznenada je preminula, a juče je sahranjena u Istanbulu uz prisustvo glumaca i državnog vrha. Meral Okaj, scenaristkinja popularne serije „Sulejman Veličanstveni", preminula je iznenada u Istanbulu i juče je sahranjena uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti i glumaca iz serije.

Pročitaj više

Počelo snimanje nastavka serije Žene sa Dedinja (Video)

Počelo snimanje nastavka serije Žene sa Dedinja (Video)

Nakon dve i po godine od snimanja prvog ciklusa “Žena sa Dedinja”, pala je i prva klapa nastavka ove domaće serije u vili na Dedinju. Gledaoci će novih osam epizoda (koje će se snimati sledeća dva meseca na raznim lokacijama širom Beograda) imati priliku da vide već na jeseni.Glavni glumci ostaju isti: Anđelka Prpić (Čarna), Dragan Mićanović (Martin), Maja Noveljić Romčević (Valerija), Irena Mićijević (Klara), Lena Bogdanović (Alisa) i Goran Radaković (Ivan), dok će nove epizode režirati hrvatski reditelj Ivan Goran Vitez.

Pročitaj više

Nastavljeno snimanje Tesne kože (Foto)

Nastavljeno snimanje Tesne kože (Foto)

U Centru “Sava” sniman je nastavak kultnog filma, u produkciji “Game” i Prve televizije. Milan Gutović Lane napustio je scenaristu Sinišu Pavića, a njegov i lik Nikole Simić ”prekršteni” su, pa će se umesto Šojić i Pantić zvati Kojić i Šantić.Ova promena je proistekla nakon odluke Višeg suda, koji je zabranio snimanje nastavaka “Tesne kože” zbog spora oko autorskih prava “Game” s jedne strane i RTS i Siniše Pavića s druge.

Pročitaj više

>