Region

Svet

Brendon VB u američkoj seriji (Foto)

Iako se nedavno povukao iz medija, Branislav Radonjić Brendon osvanuo je na plakatu u jednoj američkoj seriji.

Brendon VB u američkoj seriji (Foto)



Naime, slika bivšeg učesnika Velikog brata otkupljena je sa jednog sajta fotografija i iskorišćena je kao reklamna kampanja u toku snimanja holivudske serije "The Hard Times of RJ Berger". 



Pozvali smo Brendona kako bi nam opisao svoj osećaj kada je ugledao sliku na plakatu za pomenutu seriju i koja je bila njegova prva reakcija.

"Svestan sam da to nije ništa veliko s  obizrom da se moj lik koristi kao reklama za neki klub u toj seriji, da je na palkatima, kolima, i bilbordima, ali opet drago mi je da je moja slika otkupljena sa sajta i da se moj lik pojavi Holivudu" - kaže uzbuđeno Brendon i dodaje:



"Super sam , to je ipak vetar u leđa za moje dalje planove i avanture koje imam u vidu. Smatram da imam nešto posebno što nosim u sebi, da se to prepoznaje i jednostvano ili se rodiš sa tom engijom ili ne. Planiram da odem u Holivud i doživim sve to, želim da se mlatim po audicijama, kastiznzima,. ne moram ništa da uradim, ali želim i to da doživim. Nikad se ne zna , sve je moguće a to želim da bude moj sledeći izazov ako sve bude išlo po planu" - zaključio je Brendon.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>