Region

Svet

Region

Marija Karan glumila dva minuta i postala "popularna"

Dugo se pisalo o proboju naše glumice Marije Karan u Holivudu, posebno u filmu "Obred" gde glumi "rame uz rame" sa Entonijem Hopkinsom, međutim, njena uloga nije baš onakva kakvom su je opisali. Film "Obred" zaista nas je ostavio bez teksta, ali očigledno ne samo nas. Lepa srpska glumica u ovom filmu je takođe ostala bez istog.

Marija Karan glumila dva minuta i postala



Prvi put kada smo pogledali film, nismo je primetili, očekivali smo Mariju u ulozi koja je bila najavljivana ("U ovom filmu Marija Karan igra Sandru, prijateljicu posednute devojke koju igra Alis Braga", kako je pisao portal S Media), međutim ništa. Nakon drugog gledanja, pronašli smo Marijinih "5 minuta", nažalost ispostavilo se da su u pitanju samo dva minuta...

Ako joj je ime i bilo Sandra, mi to nismo primetili. Scena u kojoj se Marija pojavljuje više liči na ulogu statiste, a ne glumice. Vozeći bicikl po kišnoj noći, Mariju udara automobil. Poslednje, a istovremeno i prve reči bile su da želi da je sveštenik blagoslovi, a nadalje ulogu preuzima jedan od glavnih glumaca Colin O'Donoghue. Ne treba se stideti uloga, već ih treba poneti kao da su najbolje. Veliki je uspeh samo proći kroz kadar uspešnog holivudskog filma. Preporučujemo Marijin PR tim i čestitamo im na zaista dobrom poslu, u Srbiji ko nije pogledao film zaista misli da je Marija u filmu "Obred" imala jednu od glavnih uloga.

"Drago mi je da danas sve što radim u inostranstvu nađe svoj put, odnosno medij do domaće publike. S današnjom tehnologijom je stvarno sve moguće", rekla je Marija nedavno za medije, a mi smo apsolutno saglasni. Pogledajte deo u kome se Marija pojavljuje u filmu "Obred" pa procenite sami koliko je velika njena uloga.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>