Region

Svet

Udala se voditeljka emisije "48 sati svadba"

Voditeljka emisije "48 sati svadba", Andjelka Stević, juče je u crkvi Lazarici na Zvezdari izgovorila sudbonosno „da“ svom dečku, suvlasniku poznatog restorana, Dariju Prpiću. Kamere emisije koju vodi zabeležile su delić njenog venčanja ali ona nije želela da svoju svadbu u potpunosti podeli sa gledaocima, kao što je to uradila njena prethodnica Irena Spasić.

Udala se voditeljka emisije



Dario Prpić je, kao i većina svatova, bio široke ruke, što ispred crkve, što kasnije u restoranu „Smokvica“ u „Erport sitiju“ na Novom Beogradu. Častio je mladoženja trubače ispred hrama, plesao s mladom i nije mogao da sačeka kraj crkvenog venčanja, nego je svoju dragu pre početka grlio i ljubio za sve pare.



Kako bi Anđelka mogla da ode na svoj medeni mesec, jednu epizodu emisije vodiće poznati pčelar iz Kupinova i učesnik Velikog brata, Miki Ðuričić. U toj epizodi Anđelka će se nakratko pojaviti u venčanici, pozdraviti sa gledaocima i ući u automobil „porše“, te zajedno sa svojim suprugom otići na medeni mesec. Glumica i voditeljka je ove kadrove za emisiju „48 sati svadba“ snimila na dan svoje svadbe..

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>