Region

Svet

Anđelka Prpić se razvodi zbog prevare?! Dario je varao sa starletom!

Vest da se glumica razvodi nakon devet godina braka, iznenadila je sve, a sada se pojavio i razlog za krah naizgled skladnog odnosa. Anđelka Prpić se razvodi zbog prevare?! Dario je varao sa starletom! 

Anđelka Prpić se razvodi zbog prevare?! Dario je varao sa starletom! Screenshoot/Instagram



Vest da se glumica Anđelka Prpić razvodi nakon devet godina braka, iznenadila je sve, a sada se u novinama pojavio i razlog za krah naizgled skladnog odnosa između glumice i ugostitelja, Darija Prpića. 

Iako ni Dario, ni Anđelka Prpić nisu potvrdili za medije da se razvode, pisalo se o tome da su s vremenom počeli da se udaljavaju zbog poslovnih obaveza, ali je sada list "Alo" naveo i konkretni razlog za raskid. Mirođiju u svakoj supi, Avu Karabatić.  

Naime, prema njihovim navodima, starleta je živela u stanu koji se nalazi preko jednog od ugostiteljskih objekata koje drži Prpić, pa je stalno provodila vreme tamo. Poznata kao žena slobodnog duha, Ava se nije libila čak ni da se otvoreno nabacuje Dariju, koji prema pisanju "Aloa", nije ostao imun na njene čari. 

"Poslednjih godinu dana Anđelkin brak je bio na klimavim nogama. Iako su njih dvoje odsustvo pažnje i ljbavi pravdali time da previše rade i da zbog toga navodno ne mogu da se posvete jedno drugom, stvarnost je drugačija", ispričao je neimenovani izvor blizak paru. 

"Po gradskim kuloarima odavno se spekulisalo o tome da je Dario neveran svojoj supruzi, ali ona u te priče nikad nije verovala. No, pre nekoliko meseci do nje je došla priča da se njen suprug povremeno viđa sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, koja je česti gost u njihovo restoranu u centru grada. Kada je malo više obratila pažnju na te informacije, shvatila je da se ne radi o običnom tračarenju", prenosi reči neimenovanog izvora list "Alo".

Ava je živela u stanu preko puta njihovog restorana pa je često provodila vreme u Prpićevom ugostiteljskom objektu. Tako su se njih dvoje upoznali, a onda su se i povremeno viđali. Kada je dovila dokaz da joj je suprug neveran, Anđelka je rešila da traži razvod", piše pomenuti list. 

Ava Karabatić se nije javljala na telefon kako bi potvrdila ove informacije, a starleta, koja trenutno boravi u Hrvatskoj, na moru, objavila je da nažalost neće skoro u Beograd, zbog zatvorenih granica. Inače, danas je trebalo da gostuje u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku. 

Anđelka trenutno odmara na Kopaoniku sa sinom i kućnim ljubimcem i ostaje, do daljnjeg, nedostupna za pitanja o svom privatnom životu. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo/Alo

Povezane vesti:


>