Region

Svet

Vesna Ćeranić: Tužićemo Miloša i Raku!

Raka je nedavno, tokom razgovora sa Milišem Bojanićem, izjavio kako je „Milena Ćeranić više videla onih stvari nego Gagarin zvezda“, pa njena majka Vesna planira da presavije tabak i tuži obojicu.

Vesna Ćeranić: Tužićemo Miloša i Raku!



Vesna Ćeranić kaže: "Strašno i užasno! Miloš će, kad Milena bude izašla sa farme, biti tužen za sve uvrede i laži koje je izrekao na račun moje ćerke! Kuma nam je advokat tako da sam već s njom pričala o tome, čekam samo Milenin povratak. Pregledaćemo sve snimke, a ni Raka se neće tek tako provući."

"Sram da ih bude! Miloševa žena pominje da će da tuži Zoricu zbog ne znam čega, a ovo što njen suprug radi je mnogo gore i odvratnije. Volela bih da Nemanja postavi za slugu Milenu i da izađe već ovog vikenda, a onda sledi tužba! Zorica, koja takođe ima žensku decu, učestvuje u celoj toj priči, kao i Maja, koja se nađe s vremena na vreme da nešto negativno prokomentariše na račun moje ćerke. Strašno! Ja njihove ćerke i decu neću komentarisati, ali verujem da će se naći vrlo brzo neko ko će štošta ispričati - nastavlja starija Ćeranićeva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>