Region

Svet

Sanja Papić: Ne bavim se prostitucijom

Kada je u Srbiji pokrenuta priča o elitnoj prostituciji, pored brojnih javnih ličnosti koje su pomenute u toj priči izdvoilo se ime naše bivše misice Sanje Papić.

Sanja Papić: Ne bavim se prostitucijomIpak, naša bivša misica tvrdi da su to laži i da ne treba verovati svemu što se priča.

"To nije tačno! Ne znam kako je to zaključio. Prisustvovala sam jednoj devojačkoj večeri, ali daleko sam od organizatora bilo kakvih žurki. Pominjanje mog imena u tom kontekstu je apsurdno i, iskreno da vam kažem, za sve one koji me poznaju - smešno. Nakon emitovanja serijala u kome me je dotična osoba pomenula, moji prijatelji su se samo nasmejali, a on mi se izvinio! Nevezano od ove teme, moji uspesi su uvek bili na meti ogovaranja dokonih ljudi. Mnogi pokušavaju da sve što sam uradila stave u kompromitujući kontekst. To je borba sa vetrenjačama i takvima nemam baš ništa da poručim"- izjavila je Sanja i dodaje:

"Možda je neko i krenuo da mi priđe sa takvom namerom, ali posle mog nastupa bilo mu je jasno kakvo je moje mišljenje i nikada nije izgovorio takvu rečenicu" - zaključila je Sanja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>