Svet

Region

Najveće greške holivudskih glumaca (Video)

Poznato je da je Vil Smit odbio ulogu Nea iz "Matriksa" kako bi snimio "najgori film svih vremena" i da je "izabrani" umesto njega postao Kijanu Rivs, ali nije poznato da je Dženifer Aniston i danas mogla da bude udata za Breda Pita, samo da je Nikol Kidman želela da glumi "gospođu Smit".

Najveće greške holivudskih glumaca (Video)





Na listi glumaca koji su zbog "lošijih" uloga propustili šansu da osvoje nagradu Američke filmske akademije, ili barem zgrnu milione je nepregledna. Na njoj se nalaze "gubitnici" poput Metjua Mekohanija koji nije želeo da igra u "Titaniku", ali i sama zvezda "nepotopivog" Leonardo Di Kaprio.



Di Kaprio je odbio da igra u filmu "Američki psiho" jer je, za razliku od Kristijana Bejla koji je odigrao ulogu ubice, "imao problema sa scenarijom". Nikol Kidman nije želela da prihvati ulogu u filmu "Gospodin i gospođa Smit" pa su producenti i reditelj "brže-bolje" ubedili Anđelinu Džoli da uskoči na njeno mesto, a Tom Selek je odbio da zaigra jednog od najboljih profesora i avanturiste na svetu - Indijanu Džounsa.



Izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>