Region

Svet

Olja Crnogorac: Napišite i da mi je dečko Džordž Kluni

Kada se manekenka Olja Crnogorac nedavno pohvalila svojim luksuznim letovanjem u Antaliji i obilascima nesvakidašnjih restorana, prećutala je samo jedan detalj - podatak s kim je boravila u Turskoj!

Olja Crnogorac: Napišite i da mi je dečko Džordž Kluni



Kako „Alo!“ saznaje iz dobro obaveštenih krugova, reč je o jednom odlično situiranom hotelijeru, koji se u poslednje vreme trudi da ispuni svaku želju lepotice. Prema toj priči, njih dvoje su nedavno boravili u jednom od najboljih hotela u Turskoj „Adam i Eva“, a fotografije sa ovog odmora je i sama Olja podelila sa svojim prijateljima na „fejsbuku“.

- Olja se ponovo zaljubila! Kako čujem, njen novi izabranik je jedan gospodin, vlasnik prestižnog hotela u Beogradu. Iako se već dugo poznaju, tek nedavno su uplovili u romansu, a lepa manekenka se pohvalila svojim prijateljima da joj dragi bukvalno skida zvezde sa neba - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Crnogorčevoj i dodaje da je novopečeni par svoju ljubav učvrstio na nedavnom letovanju u Turskoj:

- Ideja da sa svojim novim dečkom provede nekoliko nezaboravnih dana u Antaliji veoma se svidela Olji, tako da se uopšte nije premišljala kada joj je ponudio da malo zbrišu iz grada. Kao veliki poznavalac hotela, Oljin izabranik se opredelio za jedan od najluksuznijih objekata, u kojem su proveli desetak dana. Odmah po povratku u Beograd, ona je okačila na „fejsu“ fotke s letovanja, a ni na jednoj od njih se nije mogao videti njen novi dečko, jer je čvrsto odlučila da njegov identitet ne deli s javnošću - zaključuje naš izvor.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Oljom, koja nam je dala sledeći komentar:

- Moj dečko ima 32 godine, ne živi u Srbiji i ne bavi se hotelijerstvom. Ako vas baš zanima, medicina je njegov fah. S njim sam nedavno boravila u Turskoj. Što se mene tiče, možete da napišete i da mi je dečko Džordž Kluni - rekla nam je Olja.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>