Region

Svet

Region

Gerard Buttler završio na infuziji

Zbog preterane hrane i pića, holivudki glumac Gerard Buttler završio je u ponedeljak uveče na privatnoj klinici "Ristić", zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Gerard Buttler završio na infuziji



"Glumac je oko 18 sati stigao na kliniku, a posle pregleda i vađenja krvi priključen je na infuziju. Lekari su ustanovili da se radi o povišenom pritisku, koji je posledica konzumiranja teške hrane i velike količine pića, koji su izazvali blago trovanje pošto poznati glumac nije navikao na našu kuhinju.

džerard batler

"Takođe je bio u pitanju i premor, jer je Batler poslednjih nekoliko dana, pored obaveza oko snimanja, uživao u čarima noćnog života Beograda. Batler je na osoblje klinike ’Ristić’ ostavio veoma pozitivan utisak i nijednog trenutka se nije ponašao kao zvezda. Nakon što je osetio poboljšanje, prevezen je u svoj apartman u hotelu ’Hajat’ i već sutradan je nastavio sa svojim obavezama oko snimanja“.

Iz PR službe ove poznate klinike nisu želeli da potvrde, ali ni da demantuju vest, kratku izjavu za medije dala je Sanja Mrđanov koja je navela:

“Stav naše ustanove je jasan - poštujemo privatnost svih naših pacijenata, bilo da se radi o običnom građaninu ili ličnosti svetski poznatih razmera“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>