Region

Svet

Raskinuli Nemanja i Milena

Da na imanju u Lisoviću postaje sve zanimljivije govori i to da je juče je na "Farmi" došlo do raskida veze između Nemanje i Milene. Naime, Nemanja je ostavio Milenu pošto je konačno saznao za njen poljubac i kratku romansu sa mladim voditeljem "Sitija" Vladom Stanojevićem.

Raskinuli Nemanja i Milena



Za poljubac između Milene i Vlade koji se dogodio pre tri ili četiri godine , znali su svi na "Farmi", svi osim Nemanje. Nemanju je to jako razbesnelo , pa je u tom trenutku nastao pravi haos na imanju. Vlada je pokušao da umiri Nemanju rečenicom: Jeste, poljubili smo se, ali to je bilo davno, nema veze, ništa nije značilo" , ali Stevanoviću to nije bilo dovoljno pa se okrenuo ka svojoj devojci i pitao je:

“Kako ste se poljubili Milena? Jezikom?”  “Nismo se poljubili!”, rekla je ona. “Zakuni se u brata da se niste poljubili?”, nastavio je Nemanja. “Brata mi”, rekla je Milena, Vlada je zaprepašćeno stajao, a Nemanji je to bio dovoljan rezlog da raskine njihovu vezu. Nemanja je na "Farmi" sada sa dve bivše devojke, a kako će se  stvari odvijati ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>