Svet

Region

Učesnik Velikog brata izvršio samoubistvo jer nije postao poznat

Bivši učesnik rijalitija "Secret Story“ , francuske verzije "Velikog brata" Fransoa Gzavije Luridan, izvršio je samoubistvo istrčavši na ulicu ispred automobila.

Učesnik Velikog brata izvršio samoubistvo jer nije postao poznat



Kada se saznalo za ovu tragediju u medijima je počelo da se spekuliše, da je mladi učesnik ovog rijalitija izvršio samoubistvo, jer je prestao da bude u centru intresovanja. Prema rečima njegovih bivših cimera, jako je želeo da postane poznat, pa je nakon završetka šou-a pokušavao da napravi karijeru u šou biznisu, ali u tome nije uspeo.

"Fransoa je živeo za slavu. Nije mogao da podnese da više nije u centru pažnje,“ rekao je bivši ukućanin Martin Medus i dodao da povratak u stvarni život teško pada mnogim učesnicima, zbog čega im je potrebna pomoć psihijatra tokom i nakon boravka u izolaciji. „Tri meseca nakon završetka šoa samo su mi poslali pismo u kojem je pisalo 'Ako vam treba pomoć, pozovite na ovaj broj',“ - izjavio je Modus.

TF1 televizija odbija da prihvati krivicu za smrt mladog Fransoe, demantujići da je njegovo samoubistvo povezano sa učešćem u rijalitiju "Secret Story“-ju.

"Ovaj slučaj nema veze s televizijom. U pitanju su bili drugi razlozi. Bilo bi pogrešno pomešati to dvoje,“ - izavila je urednica televizije Anđela Lorent.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>