Region

Svet

Alen i Tifa definitivno prekinuli saradnju

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa definitivno su prekinuli dugogodišnju saradnju. Naime, prošlog vikenda organizovan je "Šengenfest“  u Vinici na Kupi u Sloveniji, gde su nastupile  grupe "Prljavo kazalište“ i "Kad smo bili Bijelo dugme“, koji su činili upravo Alen Islamović i Tifa.

Alen i Tifa definitivno prekinuli saradnju



Njih dvojica trebalo je da nastupe odvojeno, ali uz obavezu da izvode isključivo pesme grupe u kojoj su pevali. Prvi je nastupio Alen, nižući hitove "Bijelog dugmeta". Potom je na scenu izašao Tifa, ali umesto prepoznatljivih pesama proslavljene grupe, pevač je otpevao pesme koje nisu iz repertoara "Dugmića“!

Razočarana publika počela je zviždi i da se razilazi, a organizator je rešio da Tifu povuče sa bine, a onda je usledila rasprava do jutra.

" Završio sam svoj nastup i krenuo kući zadovoljan jer je publika odlično reagovala i vidno uživala u mom koncertu. Već sam bio u putu kada me je pozvao naš menadžer i rekao za problem koji se desio i da su Tifu skinuli sa bine. Zbog ovakvog postupka i neprofesionalizma, ja u budućnosti više neću sarađivati sa njim " - izjavio je Alen Islamović.

"Tačno je da je Tifin nastup prekinut nakon pola sata. On se vodio inatom i zbog sukoba koji postoje između njega, Alena i Bebeka, nije želeo da peva pesme "Bijelog dugmeta"već je izvodio sopstveni repertoar, koji je publici u Sloveniji nepoznat", rekao je menadžer Damir Osredečki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>