Region

Svet

Tifi oduzeta nagrada na Sunčanim skalama

Mladen Vojičić Tifa učestvovao je na ovogodišnjem festivalu Sunčane skale u Herceg Novom s pesmom "Ne vjeruj nikom“ i za samo dva poena izgubio prvo mesto! I to zbog lošeg brojanja glasova! Organizatori su se uhvatili za glavu zbog te greške, a skandal je nastao tek pošto su ugašene kamere i pobedniku, švedskoj grupi Kjupid, uručena nagrada: automobil „nisan mikra“ i budžet od 10.000 evra za snimanje spota za pobedničku numeru!

Tifi oduzeta nagrada na Sunčanim skalama"Tifa je već uveliko bio na putu do hotela kad su neki od organizatora shvatili da je upravo on trebalo da bude na tronu. Tek je kasnije saznao šta se dešavalo, ali ga nije bilo briga. On je još za vreme festivala u bekstejdžu komentarisao da mu se „j..e za prvo mesto“, da je važno da je živ i zdrav te da vozi kola koja vrede kao šest pobedničkih" otkriva naš sagovornik odlično upoznat sa dešavanjima iza kulisa. Tifa nakon čitave peripetije nije bio raspoložen za razgovor na ovu temu. Prepustio se morskim talasima i uživanju. Slobodan Bučevac, direktor festivala, tvrdi da nije bilo nameštanja, ali da jeste bilo grešaka.

 "Sve je regularno i pravno čisto! Problem je bio samo u tome što su neki članovi žirija loše saopštavali glasove dok su čitali. Sekretaru žirija uručeni su listići kako je žiri glasao i to može da se vidi! Nema govora ni o kakvom nameštanju."

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>