Svet

Region

Lejdi Gaga: Otac je imao seks sa mojim profesorom klavira

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga priznala je da je njeno detinjstvo bilo veoma traumatično i da do danas nije zaboravila česte batine svog oca, ali ni njegovo razvratno ponašanje koje je saznala kao devojčica.

Lejdi Gaga: Otac je imao seks sa mojim profesorom klavira



Iako se često nagađalo da je na pevačicu Lejdi Gagu velike posledice ostavilo odrastanje u neadekvatnim uslovima, ova kontroverzna muzička zvezda to je konačno i potvrdila otkrivši da je imala veoma traumatično detinjstvo.

Naime, skandalozna pevačica je priznala da je njen 54-godišnji otac Džo redovno tukao, zbog čega je neprestano imala modrice, ali i da je na nju jako uticalo i njegovo eksperimentisanje sa seksualnoti.

Gaga je u jednoj radioemisiji objasnila da je klavir naučila da svira zahvaljujući striperu kog je njen otac unajmio, a sa kojim je naknadno imao intimne odnose. Pevačica je tada imala samo četiri godine i, kako je sama rekla, nije mogla da shvati težinu svega što je svakodnevno gledala.

"Video je sebe u meni. Ništa mu nije bilo strano, pa je tako pre koncerta Brusa Springstena imao seks sa nekoliko devojaka ispod šetališta u Nju Džerziju", iskreno je Gaga počela priču o svom turbulentnom odrastanju.

"Za moju prvu učiteljicu klavira angažovao je stripera sa kojim je kasnije imao seksualne odnose, kako bi za jednu cenu dobio dve usluge. Pored toga, na meni je često znao da primenjuje nasilne odgojne mere i prebija me. Te sam batine pamtila danima" - ispričala je pevačica, ističući kako je u porodici naučila da ni prema kome nema predrasude i da proba sve što joj život nudi, pa je tako veoma brzo upala u pakao droge i dugo bila zavisnik kokaina. Iako danas svom ocu ne zamera razvratan život, Gaga ne želi da umanji njegove zasluge, pa mu je i danas zahvalna što je naterao da ode na odvikavanje od droge.

"Džo je u nekim situacijama bio divan otac. Kad je saznao da konzumiram kokain, istukao me je. Guza mi je bila crvena i modra od batina, posle čega sam zažalila zbog svake crte koju sam povukla. Sa njim nije bilo mnogo priče, pa sam samo morala da radim ono šta je hteo. Naterao me je na lečenje. Iako sam imala traumatično detinjstvo, drago mi je što me u tako teškoj situaciji izvukao iz pakla droge" - zaključila je Gaga.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>