Region

Svet

Brendon izabran za najboljeg frajera Jadrana (Foto)

Ovogodišnji učesnik Velikog brata Branislav Radonić Brendon izabran je za najboljeg frajera Jadrana, ostavivši  u senci hrvatske i svetske zvezde.

 Brendon izabran za najboljeg frajera Jadrana (Foto)



Naime, glasanje koje je trajalo samo tri dana, a u kome je učestvovalo preko 2 hiljade ljudi izabralo je bivšeg učesnika Velikog brata za najboljeg frajera Jadrana. Iako je konkurencija bila jaka Brendon je iza sebe ostavio Dejvida Getu, kao i mnoge hrvatske zvezde kao što su Slaven Bilić, Majkl Fasbender, Mirza Džomba, Kike Curavić, Tarik Filipović i Luka Tomaš.



Ovaj jedinstveni momak trenutno doživljava svojih pet minuta slave koje i te kako pametno koristi, pa je tako nedavno osvanuo i njegov novi serijal slika pod nazivom „Brendon kao Mič Bjukenon“. Upravo je i ova fotografije pomogla talentovanom umetniku da osvoji preko 25 posto glasova i iza sebe ostavi svetskog DJ-a Dejvida Getu sa 22 posto.

Brendon je zaista oduševljen, ali i po malo iznenađen ovim priznanjem jer ga zaista nije očekivao:

"Pre svega želim da pozdravim celu Hrvatsku i Umag, odmor je bio sjajan, uživao sam. Iskreno iznenađen sam činjenicom da sam naj frajer jadrana, i vrlo mi imponuje. U Umag sam došao isključivo da se odmorim i provedem sa društvom, imao sam izuzetno uzbudljive avanture svakog dana... Držao sam se svog uobičajnog stila života, zdrava ishrana i ostavio sam cigarete, pa sam i trčao po plaži Stela Marisa gde me je fotograf zapazio.. Svakog dana sam osećao letnju energiju, opuštenost, neusiljenost i avanturizam, odmor u Umagu ću ubrojati u svoje najinteresantnije odmore, a Hrvatsku ću staviti na svoju mapu najomiljenijih destinacija! :):) Zaista , od srca hvala svima koi su glasali za mene, biće mi veliko zadovoljstvo kad se budem vratio u hr.."

"Od septembra nastavljam studije na sportskoj akademiji , već sam se vratio svom režimu života, treniram, a i spremam se za nove performanse od jeseni, možda moj talk show zaista zaživi na malim ekrenima, bio bih vrlo zadovoljan da ljudima prenesem još pozitivne enrgije preko kamere!“

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>