Region

Svet

Brendon uhvaćen u strasnom poljupcu sa nepoznatom devojkom (Foto)

Bivši učesnik "Velikog brata" Branislav Radonić Brendon, juče se vratio iz Umaga gde se u društvu svojih prijatelja ludo zabavljao u noćnom provodu po hrvatskim klubovima.

Brendon uhvaćen u strasnom poljupcu sa nepoznatom devojkom (Foto)



brendon

Pored druženja sa fanovima, ispijanja šampanjca i ludovanju sa prijateljima, ovaj mladi i perspektivni umetnik maksimalno je koristio svaki trenutak proveden na moru kako bi se što bolje zabavio.

brendon

I dok se noću ludo provodio, danju je uživao na plaži u svim morskim čarima. Ono što je izazvalo najveću pažnju je društvo mlade devojke sa kojom je Brendon na fotografijama jako prisan. Od izvora bliskih bivšem učesniku Velikog brata, saznali smo da se radi o mladoj manekenki. U vrelim poljupcima i zagrljajima njih dvoje su uživali na plaži u Umagu.

Ipak, ono što sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo je, da li je u pitanju Brendonova devojka Staša iz Novog Sada, koju je ovaj umetnik vešto uspeo da sakrije od medija ili ni on nije uspeo da odoli letnjim avanturama, pa je pored ove zgodne manekenke zaboravio da je u vezi ostaje nam da vidimo, ali ipak slike govore više od reči.

brendon

J.B

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>