Svet

Region

Mik Džeger je mamin sin

Nova biografija Mik Džegera trebalo bi da bude objavljena 2012. godine, tačno na jubilarnu 50. godišnjicu postojanja Rolling Stonsa. Autorka knjige vođu benda i poznatog zavodnika opisuje kao maminog sina i uštogljenu osobu.

Mik Džeger je mamin sin



"Džeger, roditeljima tokom večere donosi cveće, a svoju bivšu suprugu Bijanku molio je da kada mu je majka dolazila u posetu, ispod prozirne košulje nosi brushalter." Bijanka je odbila i posvađali su se. Miku je jedino ostalo da nervozno spremi čaj i spremi sto za doček svoje mame", piše Dejvisova.

Autorka biografije bila je novinarka koja je 80-ih godina putovala sa Stonsima po Evropi koja je intervjuisala mnoge ljude vezane za bend, od njihovih obožavaoca, preko uglednih kritičara, do članova benda.

Njna biografija uključuje i priče o Džegeru iz usta Dženis Džoplin i Džona Lenona, koje do sada nikada nisu objavljene. Knjiga otkriva i Mika kao teškog supruga koji je uvek prigovarao zbog pretvrdo kuvanih jaja.

"Bio je opsednut zaradom. Naročito je nadgledao organizaciju Roling Stonsa i nikome nije verovao. Proveravao je svaki trošak, uvek mu je sve bilo preskupo" - istakla je Dejvis.

Ostaje tek da vidimo da li će  Džeger pokušati da zaustavi objavljivanje knjige i kakve će njegove reakcije biti ako knjiga ipak ugleda svetlo dana.

Viber

Izvor: Svet Plus


>