Region

Svet

Boki 13 završio u gipsu

Makedonski voditelj Boki 13 je tokom probe koreografije za svoj koncert povredio skočni zglob na nozi, pa je zaradio i longetu.

Boki 13 završio u gipsu



"Boki je povredio nogu na probi dok je vežbao koreografiju za svoj predstojeći koncert koji treba da održi u Makedoniji" - rekao je izvor i dodao:

"Iako je u prvi mah izgledalo da je u pitanju bezazlena povreda, kako je veče padalo, oteklina na zglobu je bila sve veća. Nesnosni bolovi primorali su ga da zatraži lekarsku pomoći i sanira povredu. Na jednoj privatnoj klinici noga mu je odmah snimljena, a veliki otok je primorao lekare da mu urade punkciju zgloba i stave longetu na nogu".

Ovu informaciju potvrdio je i sam Boki, koji kaže da je srećan jer povreda nije teže prirode.

"Sva sreća da povreda nije toliko velika, pa ću vrlo brzo da stanem na noge. Jedino što mi teško pada jeste mirovanje jer sam ceo dan primoran da ležim u krevetu" - kaže voditelj i dodaje:

"Niko ne treba da sumnja da ću biti potpuno oporavljen do 30. jula, kada na stadionu u Ohridu pravim svoj samostalni koncert. Pripreme teku po planu i nema ni govora o otkazivanju" - zaključuje Jovanovski.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

boki 13

Povezane vesti:


>