Region

Svet

Severina iskulirala Eru Ojdanića

Pevač Era Ojdanić  već godinama ima želju da upozna Severinu Vučković, ali ni ovoga puta mu se nije ostvarila želja. Iako se Era pojavio na finalnoj večeri Velikog brata sa ciljem da konačno upozna Severinu, do tog susreta nije došlo, jer ga je pevačica iskulirala.

Severina iskulirala Eru Ojdanića



 “Nije ona mene iskulirala, kako pišu novine, već je ispao nesporazum. Barem tako mislim. Na žalost, nisam je upoznao. Seve su okružili fotoreporteri kada sam ja izašao iz mraka. Rekao sam joj 'dobro veče', a ona me je pogledala malo čudno. Sigurno je pomislila - koji je ovo ludak. Bila je malo preplašena, jer sam izašao iz mraka, pa mislim da se zato nismo ni upoznali”, izjavio je Era i dodao:

“Ma, ona je sjajna. Pre svega lepa, zgodna, atraktivna sve naj, naj... Ja sam jedini kolega iz Srbije koji je podržao i stao na njenu stranu posle one afere oko njenog privatnog video snimka. Možda ona mene ne voli, možda joj nisam simpatičan, ali ja nju volim. Čuj volim, obožavam. Sjajna je pevačica, umetnica i sve pohvale za nju”, rekao je  Era i objasnio je šta se trenutno događa u njegovom životu:

 “Nisam više sa onom malom, sada već bivšom devojčicom. Trenutno imam neku drugu ko mbinaciju. Zaljubljen sam, ali neću da otkrivam u koga. Provodim se, uživam, leto je tako da se ne smirujem. Više vremena provodim u Bečićima, a dole uživancija. Sunce, more, lepe devojke, turistkinje... Gde ćeš bolje i lepše. Nije mi život monoton, jer ja to ne dozvoljavam”. A ima li njegovih kolega u Crnoj Gori? “ Nisam još nikoga video, ali to ne znači da neće doći. Sigurno će za većinu nas Crna Gora biti mesto za letnju zaradu. Ali, ja neću pevati. Provodiću se i neću pevati, osim na uvce nekoj zgodnoj devojci. Radiću u apartmanima u Bečićima i mom motelu na Ibarskoj magistrali, a otvorio sam i jedan restorančić. Tako da ću biti na relaciji Beograd - Bečići, a na ranču ću puniti baterije”. Pa, da li ima posla za pevače? "Generalno nema posla. Naleti po neka dobra tezga, ali generalno narod nema para da plati pevače. Ali, ja sam mislio na vreme pa sam se okrenuo ugostiteljstvu, gde uvek ima para. A, što se tiče tezgi u dijaspori nađe se nešto. Nedavno sam pevao na jednoj svadbi u Beču, kod ljudi koji su poreklom iz Petrovca na Mlavi. Zarada na svadbama zavisi od domaćina i sastava gostiju. Ako su bogatiji ima više para, a ako nisu manje je i novca. Ali, ni svadbe nisu kao što su nekad bile" - zaključio je Era.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>